PRAKTIJK

Voor onze Acties: kijk bij Prijzen!

Hallo, ik ben Rosalinde Bernaerts en sinds 2002 afgestudeerd als vroedvrouw in Hasselt. Na het opdoen van ervaring in Aruba en Nederland werk ik al vele jaren als zelfstandige vroedvrouw (prenatale controles met echo en nazorg aan huis) (www.uwvroedvrouwaanhuis.be).  Verder hebben wij 3 flinke dochters; Pien (2004), Mia (2007) en Alice (2010). 

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de echografie. Het begon met een basiscursus en de microbe had me te pakken. Zo heb ik mij door de jaren heen verder gespecialiseerd in de medische 20-weken echo, het geavanceerd echo-onderzoek tot het maken van echo's bij babytjes met afwijkingen. Zodoende ben ik 3 dagen per week werkzaam als GUO II echografiste in het Academisch Ziekenhuis van Maastricht. 

Je kan bij Wonder in Zicht er op vertrouwen dat je echo gemaakt wordt op een professionele manier. 

Via deze 3D-4D echo / pretecho wil ik jullie zoveel mogelijk laten zien van de baby. Het gezichtje, de handjes, voetjes, beentjes, het geslacht en vooral ook de bewegingen, de gekke snoeten en vaak acrobatische houdingen. De bedoeling is dat je als toekomstige nieuwe mama en papa ziet en geniet van het wonder in de buik. Dat je de tijd krijgt om te kijken en te (her)kennen. Deze echo's zijn veilig en deskundig. Vragen zijn ook altijd welkom!

Wil je een afspraak maken; stuur een mailtje of bel gerust (als ik tijdens verzorgingen of een echo moeilijk bereikbaar ben, spreek dan een boodschap in na de biep en ik bel je terug).

 

Webdesign & Hosting door Data-Art