PRAKTIJK

Voor onze Acties: kijk bij Prijzen!

Hallo, ik ben Rosalinde Bernaerts en sinds 2002 afgestudeerd als vroedvrouw in Hasselt. Na het opdoen van ervaring in Aruba en Nederland werk ik nu sinds 2006 terug in België als zelfstandige vroedvrouw. Zoek je meer informatie over een zelfstandige vroedvrouw in je buurt, ga dan naar www.vlov.be of bel voor een afspraak.  Verder hebben wij 3 flinke dochters; Pien (2004), Mia (2007) en Alice (2010). 

In februari 2009 ben ik een echocursus gaan volgen aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven gecombineerd met stage in het UZ Antwerpen bij Dr Ramaekers, gynaecoloog, gespecialiseerd in prenatale echografie. Ondertussen ben ik ook gecertificeerd in de SEO, 20-weken echo en werk ik als echografiste in het AZMaastricht.

Het echoapparaat dat ik gebruik is de Voluson 730 van GE.  Een parel onder de echotoestellen met de beste, stabiele en medisch vaak gebruikte instellingen (software) voor 3D-4D echografie. Dus als de baby zich in de juiste positie wil leggen maken we de mooiste beelden!

Via deze 3D-4D echo / pretecho wil ik jullie zoveel mogelijk laten zien van de baby. Het gezichtje, de handjes, voetjes, beentjes, het geslacht en vooral ook de bewegingen, de gekke snoeten en vaak acrobatische houdingen. De bedoeling is dat je als toekomstige nieuwe mama en papa ziet en geniet van het wonder in de buik. Dat je de tijd krijgt om te kijken en te (her)kennen. Deze echo's zijn veilig en deskundig. Vragen zijn ook altijd welkom! Heb je vragen over de begeleiding als vroedvrouw dan kan dat apart besproken worden!

Wil je een afspraak maken; stuur een mailtje of bel gerust (als ik tijdens verzorgingen of een echo moeilijk bereikbaar ben, spreek dan een boodschap in na de biep en ik bel je terug).

 

Webdesign & Hosting door Data-Art