FOTOS

Nieuw!! Vanaf oktober ook pretecho's mogelijk op zaterdag tussen 9 en 13u! Reserveer tijdig voor een plaatsje want ze zijn snel volzet !

De bedoeling is om tijdens de pretecho's een reeks mooie foto's te maken. Er wordt niet gekeken naar het aantal maar zodra we jullie baby in een leuke of mooie positie hebben trekken we een foto. Zowel het gezicht, de voeten, het geslacht,...alles wat we zien leggen we vast.

Ligt jullie babytje niet goed of ben je zelf niet tevreden dan is er altijd een mogelijkheid (zonder extra kosten) om terug te komen! In de nieuwe praktijk is hiervoor nog meer ruimte door de extra openinguren.

En wil je van een foto een blijvend aandenken maken of iets voor meter en Peter. Zoals een puzzel, muismat, sneeuwbal , kerstbal of magnum fles bier! Dan kan dat vanaf nu heel gemakkelijk op de praktijk zelf. Terwijl je wacht kan je snuisteren tussen de geboortekaartjes, doopsuiker, leuke aandenken en mooie geboortefoto's. Samen met Gitta (www.fotografie-gitta.be) kunnen we daarin bijna al je wensen vervullen! 

echo_6 echo_38 fotoj
echo_43 echo_9 voetjes
jongen18wkn 26wknhandje 35weken
Webdesign & Hosting door Data-Art